Danitsia Sahadewsing: “Sweet Love” is een succes geworden

De Surinaamse veelzijdige artieste Danitsia Sahadewsing is actief bezig in de muziekscene. Danitsia zegt tegenover Dagblad Suriname: ‘Momenteel mag ik echt het succes vieren van mijn song “Sweet Love”. Het nummer heeft 4 weken op nummer 1 gestaan bij Surilite online Radio, 3 weken op nummer 1 bij radio SRS, 2 weken nummer 1 bij Radio Apintie, 2 weken nummer 1 radio bij Stanvaste NL, 2 weken nummer 1 op Radio Boskopu en is nog steeds te horen in de verschillende hitlijsten.’ De zangeres is heel blij hiermee en gaat voort met het werken aan producties.

“Sweet Love” is geschreven door Roberto Banel van WeDemBossMusic en Danitsia Sahadewsing. Het is een productie van Roberto banel Gboss en Asgar Koster van Asko Productions. De bijbehorende videoclip is door Young Mike geschoten.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: