Bizar: Bruid annuleert bruiloft om vrienden en familie

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke stap. We hebben allemaal wel een huwelijksfeest bezocht met een vlot verloop van alle ceremonies. Dagblad Suriname vernam het volgende waar gebeurd bizar verhaal. Een bruid ging viraal nadat ze haar huwelijk had afgezegd, omdat vrienden en familie weigerden te betalen. Het bizarre verhaal heeft een enorme respons gekregen nadat het op Facebook was gedeeld door een vrouw die werd geïdentificeerd als de neef van de bruid. Het Facebook-bericht begint met: “Het komt met grote droefheid dat ik de annulering van de [gecensureerde] bruiloft aankondig. Mijn excuses voor het annuleren van slechts vier dagen van tevoren.” De bruid, geïdentificeerd, onthult vervolgens dat zij en haar verloofde uit elkaar zijn gegaan “vanwege enkele recente en onherstelbare problemen” voordat ze haar vrienden en familie de schuld gaf van “mijn huwelijk en leven verpesten”. De bruid heeft naderhand haar verhaal en ervaring mogen delen met buitenlandse media. Hierbij bleek, dat de verliefden als doel hadden om met bijdragen van vrienden en familie te gaan voor een duurder huwelijk dan vooraf gepland. Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen tijdens huwelijken naar buiten te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: