Sewa voor stichting Eekta in regio Haaglanden, Zuid-Holland

Stichting EEKTA werd opgericht in de begin jaren ‘70 en is een overkoepelende organisatie van hindoestaanse sociaal-culturele instellingen in de regio Haaglanden. Stichting EEKTA levert samen met de aangesloten organisaties een bijdrage aan de sociaal-maatschappelijke emanicipatie van de hindoestaanse ouderen.

Afgelopen zaterdag, 3 juli, mochten de ouderen na bijna 1.5 jaar weer bij elkaar komen. Ze werden verwelkomd met een bosje bloemen, ze kregen een vegetarische maaltijd, de voetjes gingen van de vloer, want de muzikale omlijsting werd gedaan door DJ Moena Hemant, Lex Bholasing en de formatie van Prem Akal.

Ryan Haripersad  en Chietra Bahora hebben de presentatie verzorgd en geprobeerd om samen met de GGD artsen ook wat voorlichting te geven in onder andere  het Sarnami over het vaccinatieproces. Buiten kon men genieten van een kleine mela georganiseerd door Sewa1473.

Voor ChietSana Foundation was het ook weer spannend, want na bijna 2 jaar konden ze weer op een evenement staan. De teamleden Viresh Ramdin en Rosiela Ganpat hebben hierbij het festivalseizoen afgetrapt in Nederland.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: