NBA maakt schema voor Bucks-Suns Finals bekend

Het schema is bekend gemaakt voor de komende NBA Finals met de Milwaukee Bucks en Phoenix Suns. Dit markeert Milwaukee’s eerste NBA Finals-optreden sinds 1974. De Bucks wonnen hun enige kampioenschap in 1971.

Phoenix speelt voor het eerst sinds 1993 voor een kampioenschap. De Suns hebben geen titel gewonnen sinds ze in 1968 de NBA betreden.

Talloze sterren strijden om hun eerste Larry O’Brien Trophy.  Voor de Suns zullen de 36-jarige point guard Chris Paul en All-Star guard Devin Booker proberen een titel te winnen in hun eerste seizoen als teamgenoten.  Ondertussen streven Milwaukee’s ‘Big Three’  Giannis Antetokounmpo, Khris Middleton en Jrue Holiday ook allemaal naar hun eerste kampioenschap.

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: