De Nickeriaanse kiezers hebben op 25 mei 2020 de juiste beslissing genomen

De heer Hardeo Ramadhin is al 30 jaar (vanaf 1991) bezig verkiezingsuitslagen (eerst via de kranten) en daarna vast te leggen in verschillende boeken. Op donderdag 1 juli 2012 is het boek “Dynamiek  in de politiek deel 4” van de schrijver officieel op de markt gebracht. Delen uit dit boek zal ik regelmatig in de nationale pers publiceren om de kiezers wakker te schudden, waardoor de resultaten van de afgelopen verkiezingen weer in beeld gebracht worden.

Het district Nickerie in het kort Het district Nickerie heeft een oppervlakte van 5.353 km² en telde volgens de laatste volkstelling ( 2012) een bevolking van 34.233 zielen. Dit district is goed voor 5 DNA-zetels ; 65 RR- en 11 DR-leden. Het district Nickerie telt  in totaal 81 volksvertegenwoordiger op nationaal en regionaal niveau. De meerderheid van de bevolking  in Nickerie bestaat uit Hindostanen. Voor de volledigheid ziet de etnische samenstelling van de bevolking in Nickerie als volgt uit:

Hardeo Ramadhin

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: