Cindy Derveld vervaardigt gehaakte kledingstukken

De Surinaamse Cindy Derveld vervaardigt gehaakte kledingstukken. Derveld geeft meer bekendheid hieraan middels een gesprek. Ze heeft de basissteken geleerd als 16 jarige van haar tante en van daaruit ging zij over tot onderzoek naar patronen. Het is hedendaags een (small business) kleine onderneming geworden. Ze begon ermee door kledingstukken voor zichzelf te vervaardigen en ging deze posten op social media. Hierbij kwam steeds de vraag of zij geen kledingstukken maakt op bestelling. Zodoende heeft Cindy Derveld zichzelf opengesteld. Momenteel zijn de kledingstukken te koop, de klant mag bestelling plaatsen en het wordt op maat gemaakt naar wens. ‘Het is amper mijn hobby. Daarnaast heb ik een fulltime baan in de ICT’ zegt Cindy lachend. Derveld is te bereiken via Instagram @myhooked.sr en telefoon 8728299.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: