Vrouw (27) zet leven kinderen op spel om ex-man terug te krijgen….

De 27-jarige M.S. is zondag 27 juni door agenten van het politiebureau Nieuwe Haven aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. De vrouw had die dag een filmpje naar haar ex-man gestuurd, waarop te zien is dat zij een plastic zak over het hoofd van één van haar kinderen heeft geplaatst.

Ze heeft steeds geprobeerd haar ex-man, met wie zij vier minderjarige kinderen heeft, met het sturen van gewelddadige filmpjes naar huis te krijgen. Toen de man niet reageerde op haar filmpjes en verzoeningspogingen, maakte zij op 27 juni telefonisch contact met hem. Haar ex-partner was het gedrag van haar beu en schakelde de politie en familieleden in.

De politie die zich spoedig naar de woning van de vrouw begaf, sloeg de jonge vrouw meteen in de boeien. Volgens verklaring van de ex-partner is het de derde keer, dat de vrouw het leven van de kinderen op het spel zet om hem zodoende thuis te krijgen.

In een eerste filmpje hield ze een mes tegen de keel van één van de kinderen en in het tweede filmpje deed ze dat met een schaar.
Bij de voorgeleiding heeft de jonge moeder bekend het strafbaar feit te hebben gepleegd.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: