Prijzen vis verschillend

‘De prijzen van vis is overal verschillend, dat is vast zo’, zegt een ondernemer, die vis verkoopt tegenover Dagblad Suriname. ‘Er zijn intussen ook weinig mensen die geïnteresseerd zijn in het verkopen van vis langs de straat. Dat ligt ook aan de slappe verkoop. Je hebt vaste mensen die kopen, dus je gaat uiteindelijk elders moeten proberen als het op de ene plek niet lukt. Een hoop vis kan je al bijvoorbeeld voor SRD 40 vinden, zelfs voor SRD 35. Voor het schoonmaken komt er wel een klein prijsje bij, maar na goed afstemmen met de klant’, zegt de ondernemer.

‘Alles is duur geworden, maar je gezondheid gaat toch nog voor, daarom probeer ik het ook zo redelijk mogelijk te houden.’ De ondernemer zegt verder dat hij ook meedoet aan het leveren van bestellingen van vis. Je kan panklare vis bestellen of je maakt het zelf schoon, ook wel tegen een andere prijs. De leverdienst gaat vlot. Ik ben juist veel meer bezig met het leveren dan langs de straat verkopen. Het leveren is al een jaar gaande. Met zo een aanloop denk ik wel dat ik overstap naar alleen leveren. Maar, ik kijk hoe en wat de toekomst met zich meebrengt. Alles kan binnen een dag veranderen’, zegt de ondernemer.

TM

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: