Politiepost Paranam zit al maanden zonder dienstauto

De politiepost te Paranam zit al zo’n vier maanden zonder een dienstauto. De auto van de politie van Paranam zou in de maand februari betrokken zijn geweest bij een aanrijding. Nu kunnen agenten dus al maanden hun werkzaamheden niet optimaal uitvoeren, omdat ze afhankelijk zijn van de assistentie van andere politieposten in omliggende omgeving zoals Domburg.

De leiding van het Korps Politie Suriname is reeds op de hoogte gesteld van deze situatie.

De gemeenschap klaagt, dat ze geen surveillances in de omgeving zien. Veel mensen zijn over straat, terwijl er lockdown is en de gemeenschap geeft aan bang te zijn voor een Covid-uitbraak. De gemeenschap wordt de dupe ervan, ze moeten ook langer wachten als problemen in de omgeving zich voordoen.

De bewoners geven aan, dat er wat gedaan moet worden aan dit probleem, omdat er vaak genoeg diefstallen worden gepleegd in dit gebied. De mensen geven aan dat ze zich ook veilig willen voelen.

De redactie van Dagblad Suriname heeft vooralsnog geen reactie hierop kunnen krijgen van het Korps Politie Suriname.

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: