“Lovers N Friends” is resultaat van een geslaagde samenwerking

Samen geschreven door Lloyd, Step en Angelo S.O.T

 “Lovers N Friends” is opnieuw een geslaagde samenwerking van talentvolle artiesten Lloyd, Step en Angelo S.O.T. Een nummer met stevige beats. Lloyd & Step staan bekend om hun nummers bij Arnhemsgewijs waaronder de hits “Je hebt me gebruikt”, “Ik mis jou” en nog vele anderen. De tekst van het lied is samen geschreven door deze drie zangers. Het nummer gaat over een goede vriendschap die je ook kan hebben met je geliefde. Het is geen probleem om ook je vrouw als bestie te zien. Het nummer is gemaakt door OGE Beatz, een producent uit Scandinavië. De tune is een beetje Afro/Caribisch met een vleugje Country, maar voornamelijk catchy. “We hoeven niet omwille van een relatie alles in hokjes te plaatsen. Voor een gezonde band moet je ook elkaars aanvulling zijn. Wij verwachten dat de energie die het nummer heeft, zal zorgen voor een lach op mensen hun gezichten en dat je zeker niet stil kunt zitten” is de boodschap met dit nummer. Promarman.com introduceert deze nieuwe productie in Suriname.

“We hebben een jonge opkomende artiest waar ik al een tijdje management voor doe, een unieke kans gegeven om met ons op deze tune mee te swingen. We wilden iets fris eigentijds en zelfstandigs maken. Een track zoals van ons bekend is, zonder scheldwoorden of denigrerende teksten. De hoofdtoon die gevoerd wordt is zoals altijd lobi in de talen Nederlands en Surinaams zoals het ons betaamd. Door het weer liepen we wel een beetje vertraging op, maar een videoclip is onderweg. De opnames zijn gemaakt in Rotterdam en Zuid-Holland. De clip shoot was vooral leuk en goed onderhouden. We hebben er een leuk feestje van gemaakt en ook op technisch vlak overal aan gedacht. We hebben meerdere locaties gebruikt zoals een pool en hebben drone shots gedaan. Wanneer muziek je raakt voel je liefde. Dus er komt meer aan” aldus Lloyd.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: