Jongen (17) opgepakt voor ontuchtige handelingen met 12-jarig meisje

Het Korps Politie Suriname bericht zaterdag 3 juli, dat bewoners in de vroege ochtend van dinsdag 29 juni de 17-jarige R.N. hebben aangehouden. De jongen werd door een familielid ontdekt toen hij half naakt naast zijn 12-jarig vriendinnetje in bed lag te slapen.

R.N. werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven. Onderzoek wees uit dat hij zich ondanks de lockdownuren in de late avond via een raam toegang had verschaft tot de slaapkamer van zijn 12-jarige vriendin. De verdachte hield de agenten voor drie keren ontuchtige handelingen te hebben gepleegd met het meisje.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd de jongen in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugddoorgangshuis Opa Doeli. Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van de afdeling Jeugdzaken.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: