Inzittenden auto overvallen op Weg naar Kwakoegron

Vier met vuurwapens bewapende mannen hebben naar verluidt zaterdag 3 juli op dre Weg naar Kwakoegron de inzittenden van een auto overvallen. De overvallers zouden bewapend zijn geweest met een zogenoemde ‘five shooter’ en drie vuistvuurwapens.

De bestuurder de auto zou zijn beroofd van zijn Surinaams rijbewijs en autobescheiden en bij de overige inzittenden, waaronder Brazilianen, werden in totaal SRD 7.000, twee mobiele telefoons, 80 gram goud en US$ 150 buitgemaakt.

De overvallers hadden overigens eerst op de auto het vuur geopend met als gevolg een aantal kogelinslagen in de voorruit en de kentekenplaat aan de voorzijde van de auto.

Onder bedreiging werden de slachtoffers naar een bospadje gebracht waar ze vastgebonden werden achtergelaten. Daar werd naar verluidt ook een persoon, gekneveld, aangetroffen die ook was beroofd. Maar, de auto van dat slachtoffer kon niet door de overvallers worden meegenomen, omdat die vast zat in een kuil.

De politie van Zanderij zou met het onderzoek belast zijn. Het Korps Politie Suriname heeft nog geen persbericht uitgebracht over deze overval.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: