Hoe “Black Widow” in het filmuniversum van Marvel verleden

Marvel’s “Black Widow”-film wordt op 9 juli in bioscopen over de hele wereld geopend, de eerste bioscooprelease van een Marvel-film sinds “Spider-Man: Far From Home” uit 2019.

De recensies zijn binnen en in alle opzichten is Marvel’s eerste filmrelease sinds 2019 een triomf.

“Black Widow” is het eerste solo-uitje voor het personage van Scarlett Johansson, Natasha Romanoff, en de eerste inzending in Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe (MCU) – een gedeelde tijdlijn die voornamelijk is gericht op een reeks blockbuster-superheldenfilms.

De film speelt zich een paar jaar geleden af, ergens tussen “Captain America: Civil War” en “Avengers: Infinity War” en is een spionagethriller boordevol actie met een hoog octaangehalte.

David Rooney van The Hollywood Reporter zei: “… het graaft diep genoeg in de pre-Red Room-geschiedenis van het personage om de rauwe wonden van een gestolen jeugd bloot te leggen, die Johansson speelt met ontroerende kwetsbaarheid.”

Na vertragingen veroorzaakt door de wereldwijde pandemie, vindt Marvel dat de tijd rijp is om een ​​film terug in de bioscoop uit te brengen — hoewel het zijn weddenschappen afdekt door de film ook uit te brengen als een Premier Access-titel van $ 30 op het Disney+ home-streamingplatform van het moederbedrijf.

De film komt uit op 9 juli en duurt 2 uur en 13 minuten.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: