Aanmeerplaats Atjoni voorzien van nieuwe vuilnisbak

De aanmeerplaats van Atjoni in het bestuursressort Boven-Suriname in het district Sipaliwini is nu voorzien van een nieuwe vuilnisbak, zo meldt het Burger Informatie Centrum Boven-Suriname vrijdag 2 juli.

De vuilnisbak is door de werknemers van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport ontworpen en gemaakt. De bedoeling ervan is om zwerfvuil tegen te gaan, en de lodgehouders weten dan waar zij hun vuil kunnen dumpen. 

Vuil van de boot- en lodgehouders hoeven dan niet meer achteloos bij de aanmeerplaats te worden achtergelaten. De vuilnisbak is achter de vishal, langs de rivier.

Districtscommissaris Frits Dinge hoopt dat hiermee voorkomen kan worden, dat er overal op de aanmeerplaats vuil rondslingert.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: