Man klaagt schoonouders aan nadat hij ontdekte dat zijn vrouw van twee maanden transgender was

Een Indiase man heeft een klacht ingediend tegen zijn vrouw, haar familie en hun huwelijksbemiddelaar omdat ze hem zouden hebben misleid om met een transgender te trouwen.

Een inwoner van Kanpur City, in de Indiase staat Uttar Pradesh, bezocht onlangs een plaatselijk politiebureau om een ​​First Information report (FIR) in te dienen tegen zijn vrouw van bijna twee maanden, haar familie en de huwelijksbemiddelaar, omdat ze niet hadden vermeld dat de vrouw transgender. Hij beschuldigde zijn schoonfamilie ervan zowel hem als zijn familie te hebben bedrogen door het oorspronkelijke geslacht van zijn vrouw niet te onthullen op het moment van het huwelijk, op 28 april.

De niet nader genoemde man beweert dat hij er pas achter kwam dat zijn vrouw transgender was nadat hij haar had meegenomen naar een gynaecoloog voor controle.

“Een inwoner van Shastri Nagar trouwde met een vrouw uit het Panki-gebied van het district”, vertelde politie-inspecteur Kunj Bihari Mishra aan India.com. “Na hun huwelijk voelde de bruid zich ongemakkelijk bij het aangaan van relaties met de bruidegom en vertelde hem dat ze gezondheidsproblemen had. Naarmate de dagen verstreken, begon de man te vermoeden dat er iets niet klopte. Uiteindelijk nam hij zijn vrouw mee naar een gynaecoloog voor een check-up die bevestigde dat ze transgender was.”

“Er is een FIR ingediend tegen acht personen, waaronder de schoonfamilie van een man, onder de relevante secties van het IPC, en er zijn onderzoeken gaande. Op basis van de onderzoeken zal actie worden ondernomen’, aldus de inspecteur.

In zijn klacht beweerde de man dat de geslachtsdelen van zijn vrouw niet volledig ontwikkeld waren en dat ze geen intieme relaties met hem kon hebben.

Verbijsterd nadat hij de medische resultaten van de gynaecoloog had gekregen, bezocht de man onmiddellijk een politiebureau om achter de mensen aan te gaan die volgens hem verantwoordelijk zijn voor het bedriegen van hem.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: