SLM hervat in juli vluchten Paramaribo-Aruba-Miami vice versa


In een dinsdag 29 juni uitgebrachte bekendmaking, meldt de SLM, ‘dat zij zich ten volle inzet om haar commerciële verplichtingen na te komen. In dat kader worden er mogelijkheden bekeken tot samenwerking met andere luchtvaartmaatschappijen en/of de inhuur van vliegcapaciteit’.

Intussen is World Atlantic Airlines voor de maand juli ingehuurd om
de route Paramaribo – Aruba – Miami vice versa te onderhouden. Deze oplossing biedt passagiers dus de gelegenheid om via Aruba af te kunnen reizen naar Miami.

Passagiers kunnen, aldus de SLM, zodra zij aan alle inreisvoorwaarden van hun respectievelijke bestemming voldoen, tickets voor zowel Aruba alsook Miami boeken. Eventueel zouden passagiers ook van en naar Curaçao via Aruba kunnen afreizen.

World Atlantic Airlines is de handelsnaam van Caribbean Sun Airlines Inc., een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij die on-demand en geregelde charterdiensten aanbiedt. Het hoofdkantoor is gevestigd in Virginia Gardens, Florida (VS).

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: