Lichaam Shiva Sewcharan (19) geborgen te Domburg uit Surinamerivier

Het lichaam van de 19-jarige Shiva Sewcharan is zondagavond 27 juni door de Maritieme politie te Domburg geborgen, aldus het Korps Politie Suriname dinsdag 29 juni.

De politie van Domburg had vrijdag 25 juni omstreeks 14.20 uur de melding ontvangen, dat een 19-jarige jongen in de Surinamerivier was verdwenen. Hij was met zijn buurman en enkele kinderen van de buurt te Domburg.

Het voorlopig politieonderzoek wees uit, Sewcharan samen met zijn buren langs de waterkant te Domburg zaten. De aanwezigen verklaarden aan de politie, dat Sewcharan op een gegeven moment in het water sprong. Daarbij bleek, dat hij niet wist te zwemmen. De buren schoten hem te hulp, maar hij verdween in de rivier. 

De buurtbewoners deden direct aangifte bij het politiebureau Domburg. Een zoekactie, die meteen op touw werd gezet, leverde niet het gewenste resultaat op.

Op de avond van 27 juni kreeg de politie van Domburg de melding, dat vermoedelijk het lijk van de 19-jarige jongen aan de oever van de Surinamerivier was aangespoeld. De verschillende instanties werden ingeschakeld en ter hoogte van een visverwerkingsbedrijf werd het lijk van een jongen aangetroffen. Het lichaam van de drenkeling werd opgevist, waarna een arts de dood van het slachtoffer vaststelde.

Het lijk werd door de familie positief geïdentificeerd als te zijn dat van Shiva Sewcharan en na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie door de politie in beslag genomen.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: