Gospelzangeres Lydia Sengwai haar eerste album

Videoclip genaamd ” Gadu Djanga mi”

De Surinaamse Gospelzangeres Lydia Sengwai staat gereed met haar eerste album. De lancering van haar album staat gepland voor donderdag 01 juli 2021. De Gospelzangeres draagt de artiestennaam Celen. Het album zal uitgebracht worden met een videoclip van één van de songs. Lydia Sengwai zingt sinds haar 14e jaar. Ze heeft meegedaan met verschillende songfestivals en behaalde de eerste plaats tijdens een gemeente songfestival. In het jaar 2013 heeft ze meegedaan met het nationaal scholieren songfestival onder leiding van de welbelkende Bryan Bijlhout en behaalde hierbij de tweede plaats. Celen had vorig jaar februari de belofte gedaan om veel meer bezig te zijn met muziek. Inmiddels heeft de zangeres vier liederen met videoclips kunnen uitbrengen. Haar aankomende clip genaamd “Gadu Djanga mi” wordt anders dan de vorige nummers.

“Ik ga terug naar mijn roots als Aucaner. Maar met dit lied wil ik ook  Surinamers vooral overtuigen dat God met ons is. Hij zal ons niet begeven en niet verlaten. Dus hoe moeilijk de situatie ook lijkt, dont give up, one day we will reach our destiny Gadu djanga wi, God is met Suriname. Suriname is een mooi land en dat zal ook te zien zijn in de videoclip. Het album bevat 11 liederen waaronder de meeste liederen een house mix Afrikaans muziekstijl bevatten en in het Engels gezongen zijn. Ik koos hiervoor omdat ik mensen mij internationaal volgen en ik ook ze tegemoet wil komen. De cd zal de naam dragen van, Season of Grace”. Op deze cd zingt ze samen met twee andere artiesten waaronder Doris Vilantie en Wendel Amajota.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: