Het mooiste moment van de veelzijdige Borger Breeveld

De naam Borger Breeveld is zeer zeker uitgegroeid tot een historische naam in onze Surinaamse filmindustrie. De acteur/regisseur/producer geeft het volgende mee over het mooiste moment van zijn carrière. De opname periode voor de film Wan Pipel is het mooiste moment geweest. De film is geproduceerd door Wim Verstappen en Pim de la Parra. De hoofdrollen zijn vertolkt door Borger Breeveld, Diana Gangaram Panday en Willeke van Ammelrooy.

Breeveld is nog steeds bezig in de filmindustrie als acteur en regisseur/producer. Ook is hij bezig met het maken en het geven van ondersteuning bij producties voor de televisie. Hij was laatst in het nieuws vanwege zijn gezondheidstoestand, hierover zei Breeveld het volgende. “ik ben nog niet helemaal hersteld, maar het gaat de goede kant op. Mijn linker onderbeen is geamputeerd (suikerziekte) dus moet ik opnieuw leren lopen, maar ook dat komt goed”. Momenteel gaat er ook een video viraal op sociale media waarbij de gebroeders Breeveld muziek aan het maken zijn. Het filmpje heeft betrekking op de lopende vaccinatie campagne.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: