Digicel Suriname past tarieven aan

Gratis Facebook en BiP en bonus MB’s om abonnees tegemoet te komen 

Digicel heeft ingaande woensdag 23 juni haar tarieven aangepast in lijn met de officiële koersnotering van de Centrale Bank van Suriname ten opzichte van de Amerikaanse dollar, als gevolg van het flexibele wisselkoerssystem dat met ingang van 7 juni van toepassing is. 

Deonarine Gopaul, CEO voor Suriname: ‘Wij zijn genoodzaakt om onze tarieven aan te passen, omdat wij de kwaliteit van onze dienstverlening willen garanderen. De aanpassing van de USD-koers ten opzichte van de Surinaamse dollars heeft directe gevolgen voor onze bedrijfsvoering. De kosten van het zakendoen zijn daardoor voor ons bedrijf significant toegenomen.’

‘Omdat wij ons ervan bewust zijn dat de druk op onze abonnees is toegenomen vanwege het sociaaleconomisch klimaat waarin wij ons momenteel bevinden, hebben wij besloten om meerwaarde te bieden aan onze prepaid klanten. Dit doen wij in de vorm van de herintroductie van Gratis Facebook, één van onze populairste promoties ooit. Ook bieden wij de mogelijkheid om gratis berichten te versturen via onze BiP app zonder dat er een dataplan hoeft te worden geactiveerd. Op deze manier hebben klanten toch de mogelijkheid om te blijven communiceren met hun contacten, zonder dat zij daarvoor in rekening worden gebracht. Als laatste tegemoetkoming hebben wij tijdelijk het aantal MB’s in onze databundels met 200% verhoogd. Wij hopen dat eerder genoemde tegemoetkomingen enige mate van verlichting zullen bieden aan onze abonnees’, aldus het telecombedrijf in een uitgebracht persbericht.

‘Wij blijven ons inzetten om een kwaliteitsservice aan klanten te leveren en om nieuwe en innovatieve manieren te vinden om waarde toe te voegen aan de ervaring die wij bieden. Wij willen dan ook van deze gelegenheid gebruik maken om onze klanten te bedanken voor het kiezen van Digicel.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: