Trimster (35) op Sir Winston Churchillweg dodelijk aangereden door auto

Het Korps Politie Suriname bericht dinsdagmiddag 22 juni, dat de 35-jarige trimster Roxana Bakhs maandag ,na te zijn aangereden door een personenauto op de Sir Winston Churchillweg, ter plaatse aan de opgelopen verwondingen overleden.

Agenten van het politiebureau Domburg troffen Bakhs aan, die geen levensteken meer vertoonde, op de berm langs de weg. Een arts stelde officieel de dood vast van het slachtoffer.

De vrouw was met drie andere vrouwen aan het trimmen op de Sir Winston Churchillweg. Zij liepen vanuit de richting van Domburg in de  richting van Paramaribo. Een 40-jarige automobilist reed in tegengestelde richting. Ter hoogte van pand no. 617 kwam hij door een tot nog toe onbekende reden op de weghelft van de vier trimmende vrouwen terecht. Bakhs, die voorop liep, werd daarbij aangereden met voor haar het dodelijk gevolg. 

De zijspiegel van de auto  kwam vervolgens tegen de borstkas van één van de trimsters aan, terwijl een andere vrouw door de situatie het bewustzijn verloor. Op advies van de arts werd de in shock geraakte vrouw met een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het rijbewijs van de automobilist, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Na overleg met het Openbaar Ministerie mocht de automobilist naar huis en is het lichaam van Roxana Bakhs ter obductie door de politie in beslag genomen.

Het onderzoek naar deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: