Passion UrbanKawina band brengt videoclip ‘Hier Bij Mij’ uit

De Passion UrbanKawina band uit Nederland heeft haar nieuwste productie uitgebracht. De song genaamd ‘Hier Bij Mij’ is uitgebracht met een bijbehorende videoclip. De band is bezig te werken aan een EP en daartoe behoort ook het lied ‘Hier Bij Mij’. De muziekgroep bestaat al 6 jaar.  De zanger van het lied ‘Hier Bij Mij’ is  Marchiano Markus. De productie is gedaan door Mr. Jetfly (Marlon Francis). “Hij stuurde eigenlijk de beat op, uit het niets zoals hij wel vaker doet en ik ben begonnen met schrijven. ‘Hier Bij Mij’ is het eindresultaat. Het creëren gebeurt niet altijd samen en dit nummer is een voorbeeld daarvan. Het nummer is op Spotify en is het al meer dan 55.000 x gestreamd. We zijn er heel blij mee. Ons EP zal minimaal 10 nummers kennen en we hopen om die in september/oktober te releasen aldus” aldus de zanger in een gesprek. Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: