Transfervrije Ramos wil bij een nieuwe club netto 15 miljoen euro per jaar aan salaris

De Spaanse journalist heeft donderdag 17 juni in het tv-programma El Chiringuito de eisen van Sergio Ramos in de contractonderhandelingen met een nieuwe club onthuld.

Het werd afgelopen woensdagavond bekend dat het aflopende contract van de 35-jarige centrumverdediger bij Real Madrid niet verlengd zou worden, waardoor hij nu transfervrij is. Clubs moeten echter heel fors in de buidel tasten om Ramos binnen te halen.

Pedrerol meldt, dat Ramos in ieder geval bij zijn nieuwe club een tweejarig contract wil ondertekenen, met een netto jaarsalaris van vijftien miljoen euro. Hij verlangt eveneens een tekenbonus van twintig miljoen euro van de club die hem transfervrij gaat oppikken.

De Spaanse journalist meldt ook, dat Ramos zou hebben gesproken met AC Milan. Milan zou voldoen aan de eis van Ramos dat zijn nieuwe club in de Champions League actief moet zijn, want een ticket voor de groepsfase van de Champions League werd door een tweede plaats in de Serie A veiliggesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: