Oud-WBC-kampioen Chavez: ‘Ik respecteer Logan en Jake Paul’

Julio Cesar Chavez Jr. heeft er geen problemen mee dat Logan en Jake Paul de bokswereld betreden. Sterker nog, de voormalige WBC-kampioen middengewicht zou het niet erg vinden om zelf met de YouTubers in de ring te stappen.

‘Ik respecteer beide jongens, omdat ze hard trainen’, aldus Chavez vrijdag 18 juni tegenover de sport nieuwswebsite theScore. ‘Ik ken Logan Paul. Ik heb hem een ​​keer ontmoet. Hij is een geweldige kerel en een goede atleet. Hij wordt steeds beter in boksen, hij en zijn broer. … Sommige YouTubers weten hoe ze moeten vechten. Als mensen het willen zien, een pay-per-view willen kopen en het gevecht willen zien, ben ik blij – ik zou tegen beide vechten.’

Voordat Chavez aan die lijst van tegenstanders kan worden toegevoegd, zal de 35-jarige zaterdag in Guadalajara, Mexico, MMA-legende Anderson Silva ontmoeten in een bokswedstrijd.

Silva zal voor het eerst sinds 2005 in de ring stappen en deelnemen aan zijn derde professionele bokswedstrijd. Hij nam eind 2020 afscheid van de UFC na een illustere periode van 14 jaar.

Chavez zegt dat hij geïntrigeerd is door de uitdaging om iemand te confronteren met minimale bokservaring. ‘Ik moet me voorstellen wat de strategie is’, zei Chavez. ‘Silva bokst niet. Hij probeerde te boksen. Ik verwacht dat hij zijn lichaam gebruikt. Maar, het is boksen. De snelheid, de kracht en de stoten zijn het belangrijkste.’

Chavez weet niet zeker of Silva de juiste zet doet door de ring in te gaan, maar hij zegt dat hij het gevecht serieus neemt.

Heeft u lokaal, Surinaams, sportnieuws te melden, geef dat dan door via [email protected].

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: