Deen Christian Eriksen wil begrijpen wat er met hem is gebeurd

Via zijn manager Martin Schoots heeft Christian Eriksen voor het eerst zelf een korte reactie naar buiten gebracht. De speler zakte zaterdagavond in elkaar tijdens de wedstrijd Denemarken – Finland op het EK-voetbal.

‘Bedankt voor jullie steun. Ik zal niet opgeven’, zo citeert Schoots de middenvelder maandag 14 juni in de Italiaanse sportkrant La Gazzetta dello Sport. ‘Ik voel me beter, maar ik wil begrijpen wat er met mij gebeurd is. Ik wil tegen iedereen dankjewel zeggen voor alles wat jullie voor mij hebben gedaan.’

Eriksen blijft nog een paar dagen ter observatie in het ziekenhuis in de Deense hoofdstad Kopenhagen, maar hij verkeert niet langer in levensgevaar. 

Volgens zijn zaakwaarnemer wil hij proberen om donderdag in het stadion te zitten als Denemarken België ontvangt.

Bij België speelt Romelu Lukaku, een ploeggenoot van Eriksen. Ook zat de Deen jarenlang in de ploeg bij Jan Vertonghen en Toby Alderweireld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: