Drugsverslaafde man (51) mishandelt en bedreigt zijn moeder

De politie van het bureau Latour, Paramaribo, werd zondagavond 6 juni ingeschakeld om op te treden tegen de 51-jarige W.D. die tekeer ging tegen zijn moeder in een woning aan de Nieuw Zorgweg. Daar aangekomen werd de driftige zoon door de politie in de boeien geslagen, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdagavond 11 juni.

Volgens verklaring van de moeder gebruikt haar zoon marihuana en zodra hij daarvan onder invloed is gaat hij tegen haar tekeer. Op die bewuste avond was het weer raak. Hij sloeg de shutters van de woning kapot. Ook bedreigde hij zijn moeder te zullen doden en de woning in brand te steken.

De man ging zijn moeder ook met een emmer te lijf, waardoor de vrouw uitgleed en op de grond viel. Desondanks bleef de zoon zijn moeder slagen toebrengen. Op een bepaald moment lukte het de vrouw op te staan en weg te rennen, waarna zij de politie alarmeerde. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld.

Bij een ingesteld onderzoek in de woning werden 11 wikkels marihuana van W.D. aangetroffen en inbeslaggenomen. De drugsverslaafde zoon werd ter afkoeling overgebracht naar het politiebureau. Hierna werd hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: