Te Atjoni drie verdachten diefstal buitenboordmotoren opgepakt

Twee verdachten worden nog door de politie gezocht

Het Korps Politie Suriname bericht vrijdagavond 11 juni, dat twee personen eind mei afzonderlijk aangiften hebben gedaan bij het politiebureau Atjoni van diefstal van buitenboordmotoren. In dezelfde week meerde een boot aan bij een steiger in het werkressort van de politie van Atjoni en uit de boot werden twee buitenboordmotoren gehaald en in een gereedstaand voertuig geplaatst. 

De politie, die hiervan in kennis werd gesteld, begaf zich direct naar de locatie. Daarbij werden R.K. en C.V. op heterdaad betrapt en in de kraag gevat. De buitenboordmotoren werden door de politie in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie (OM) zijn beide verdachten in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de Recherche van Regio Midden. Na speurwerk brachten rechercheurs zaterdag 5 juni de derde verdachte S.K. in beeld, waarna hij werd aangehouden. Na overleg met het OM werd deze verdachte ook in verzekering gesteld. 

In deze zaak zijn ook nog twee voortvluchtige verdachten. Aan hun opsporing en aanhouding wordt gewerkt, aldus de politie. De twee buitenboordmotoren die in beslag zijn genomen door de politie, zijn afgestaan aan de eigenaren.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: