Michelle Hoogvliets, ontwerpster van Omega’s creation

Michelle Hoogvliets is 24 jaar en woont in het district Para. Ze is ontwerpster van Omega’s creation. Ze maakt gehaakte bloesjes, bikini’s, sleutelhangers, oorbellen, hemden en nog veel meer. Ze geeft in een gesprek met Dagblad Suriname aan hoe het allemaal begon.

“De werkloosheidsproblematiek heeft ook in Suriname zijn tol geëist. Ik behoorde ook tot de groep van werkloze jongeren. Op een goede dag had ik echt genoeg van de situatie. Ik trad in een vurig gebed tot mijn Schepper om mijn handen te zegenen, zodat ik zelf geld kon maken. Tot mijn grote verbazing zag ik de dag daarop een hele lieve zuster in de kerk haken. Ik raakte verliefd met hetgeen zij deed en vroeg haar mij te leren.”

Van waar de naam Omega’s creation?

“De naam zegt het al, ik geloof dat de Heer daarboven alles geschapen heeft en mij ook de kracht heeft een unieke creatie en aparte design voor u neer te zetten.” Michelle geeft verder aan, dat ze gemakkelijk aan klanten kan komen ondanks de Covid-situatie. Maar, alleen kan ze moeilijk aan garen komen, vanwege de lockdowns en ook omdat de winkels gesloten zijn.

Michelle zegt dat ze met trots kan terugkijken op het pad dat ze bewandeld heeft. “Ondertussen zijn er veel ontwerpen verkocht aan mijn trouwe klanten. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe dankbaar ik ben. Tot slot wil Michelle andere jongeren motiveren om niet op mensen te wachten. “God heeft in een ieder een talent gezet, ga het maar uitzoeken en je verdiepen erin, dan zal je zien dat het wel zal lukken.”

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: