Playlist op Spotify met populaire Surinaamse liederen

Miss Paramaribo

D-Music heeft gezorgd voor een playlist op Spotify genaamd Miss Paramaribo. D-Music geeft de volgende informatie hieromtrent. “Een ieder kan op Spotify, Miss Paramaribo invoeren en terechtkomen op de playlist. Hierbij zijn populaire, de laatste Surinaamse liederen te beluisteren. Muziek van de top Surinaamse artiesten zoals Psycho, Dat Way, Damaru, Envr. De songs worden voor nu gratis aan de playlist toegevoegd. Er is gekozen voor de naam Miss Paramaribo om duidelijk aan te geven dat het om een playlist uit Suriname gaat”.

Behalve de playlist is er namelijk ook een facebook pagina onder de naam Miss Paramaribo. Elke maand zullen zij een Surinaamse dame plaatsen als cover model. Er wordt ook een interview met de dame gedaan en gepost. Voor de maand juni staat Maisha Neus op de cover van Miss Paramaribo. Het is de bedoeling dat het uiteindelijk de “hottest” playlist van Suriname wordt.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: