Delen van Para kampen met wateroverlast

De districtssecretaris van Para, Sherwin Pique (afdeling Civiel Technische Werken), geeft donderdag 10 juni in gesprek met Dagblad Suriname de stand van zaken weer met betrekking tot wateroverlast in het district Para.

Pique heeft een bezoek gebracht aan getroffen gebieden, de Wendyweg en de Leerlooierweg aan de Highway. Hij geeft aan, dat de percelen van mensen onder water zijn komen te liggen en op bepaalde plekken komt er water in de huizen. Hij zegt verder, dat het water van bepaalde percelen inmiddels is weggetrokken.

Pique zegt ook, welke oplossing er is voor mensen die getroffen zijn door wateroverlast: “We hebben als commissariaat een registratiepunt om de mensen te registreren om via de regering de getroffen mensen een vergoeding te geven. Ook willen we de lozingen ophalen, zodat het water kan wegtrekken.”

SK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: