Ramgoelamweg te Latour gebukt onder wateroverlast

Bewoners van de buurt Ramgoelamweg in ressort Latour, Paramaribo, zijn de situatie beu, dat bij de minste en geringste regenval straten en erven onder water komen te liggen.

De straten van deze buurt waren opgenomen in een landelijk bestratingsprogramma van het ministerie van Openbare Werken in 2018. Het zou gaan om ontwaterings- en rehabilitatiewerkzaamheden van straten die in de regentijd onder water lopen. Er is toen gestart in de Kokostraat met ontwateringswerkzaamheden, maar die werkzaamheden zijn niet afgerond. Enkele straten zijn zelfs opengebroken maar niet hersteld waardoor het lijkt alsof de situatie is verergerd. De bewoners kampen nog steeds met water overlast.

Een buurtbewoner geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan, dat het lijkt alsof het project toendertijd een verkiezingsstunt was van de vorige regering. ‘De huidige regering gaat ook niet vrijuit, want zij hebben ook een heleboel beloofd aan de ghetto’, zegt een jongeman.

VP

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: