Man (39) aangehouden verdacht van in brand steken sleepvoertuigen

Het Korps Politie Suriname bericht maandagavond 7 juni, dat de 39-jarige M.N. woensdag 2 juni door leden van de Recherche van de politie Paramaribo op zijn woonadres te Sophia’s Lust is aangehouden.

De man wordt ervan verdacht in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 mei in de Hendrikstraat twee sleepvoertuigen in brand te hebben gestoken. Bij aankomst van de politie was een van de voertuigen volledig afgebrand, terwijl het andere sleepvoertuig schroeischade opliep.

Op camerabeelden is de verdachte positief door de benadeelde herkend als te zijn ‘Buddy’ die te Sophia’s Lust woonachtig is. Op de beelden is te zien, dat M.N. kort voordat de brand werd gesticht met een gele jerrycan in zijn hand liep. Deze jerrycan werd in de nacht van de brandstichting op een van de steps van het sleepvoertuig gevonden en in beslag genomen. Het motief voor de brandstichting is nog niet bekend, de man ontkent.

Na gepleegd overleg met het Openbaar Ministerie is M.N. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: