Politie Latour arresteert man (33) voor doodsbedreiging tegen broer en moeder

Man mishandelt zijn moeder door slagen met een bezemstok

De politie van het bureau Latour heeft woensdag 26 mei de 33-jarige F.F. aangehouden op zijn woonadres te Ephraimzegen voor het met de dood bedreigen van zijn broer en moeder en voor het mishandelen van zijn moeder. Dit meldt het Korps Politie Suriname zondagavond 6 juni.

De verdachte, die heel agressief is, heeft op dinsdag 11 mei zijn broer en moeder met de dood bedreigd. De agressieve man bracht daarbij zijn 66-jarige moeder enkele vuistslagen toe op haar hoofd. De broer, van wie F. drie maanden geleden twee mobiele telefoontoestellen had weggenomen, legde dit ontoelaatbaar gedrag van zijn jongere broer met een mobiele telefoon vast. De vrouw deed op woensdag 12 mei aangifte van deze mishandeling bij de politie, maar zij wilde medisch niet worden behandeld. De verdachte werd opgespoord, maar wist uit handen van de politie te blijven.

F.F. ging op maandag 24 mei naar zijn moeder en vroeg haar om geld. Toen de vrouw hem aangaf geen geld te hebben, nam hij SRD 30 uit de tas van zijn moeder. Hierna bedreigde hij haar te zullen doden en dat hij de woning in brand zou steken. De man pakte vervolgens een bezemstok waarmee hij zijn moeder slagen toebracht op het lichaam. Zijn moeder liep letsels op en moest medisch worden behandeld. Voor de aankomst van de politie had de verdachte de plek verlaten. 

De bezemstok waarmee hij zijn moeder te lijf ging, is door de politie in beslag genomen.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is F.F. door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: