Natio bereidt zich in Chicago (VS) voor op belangrijke wedstrijd tegen Canada

In de Amerikaanse stad Chicago is het Surinaams nationaal voetbalelftal zich aan het voorbereiden op de belangrijke WK-kwalificatiewedstrijd tegen Canada dinsdagavond 8 juni. De spelers zijn meteen na aankomst – na een goede vlucht vrijwel direct na afloop van de wedstrijd vrijdagavond tegen Bermuda (6-0) – afgelopen zaterdag begonnen met trainingen.

Het hotel van Natio ligt binnen korte loopafstand van het stadion en de trainingsfaciliteit. De omstandigheden staan garant voor een goede voorbereiding op de wedstrijd tegen de Canadezen. Overigens berichten Canadese media, dat het Canadese elftal Natio zeer serieus neemt en als een geduchte tegenstander ziet. De Canadezen zullen dan ook met hun sterkste opstelling het veld op gaan.

De wedstrijd begint om tien uur dinsdagavond Surinaamse tijd, dan is het acht uur ‘s avonds in Chicago.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: