Bloemenhulde bij het SLM-monument van 7 juni

De traditionele bloemenhulde vond maandagmorgen 7 juni plaats bij het monument ter herdenking van de vliegramp welke op 7 juni 1989 plaatsvond. De bloemstukken werden respectievelijk door de Minister van Transport, Communicatie en Toerisme, Albert Jubithana, alsook door de CEO van Surinam Airways, Paul de Haan geplaatst, zo meldt de SLM in een persbericht.

Vanwege de jarenlange band tussen Suriname en Nederland waren er veelal Surinaamse Nederlanders aan boord die op familie bezoek kwamen. Ook een deel van het kleurrijk elftal en de muziekformatie de Draver Boys was aan boord het vliegtuig. 

Tijdens dit bijzonder moment hebben minister Jubithana en Paul de Haan duidelijk aangegeven, dat deze gebeurtenis een speciale plek heeft in hun hart. 

‘Dat de liefde ons mag blijven verbinden en dat een eventuele winst van Natio morgen wordt opgedragen aan het kleurrijk elftal’, zeiden Jubithana en de Haan tot slot.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: