Zaterdagavond 5 juni: ‘Bigi Boy’ in Las Vegas tegen Braziliaan Sakai in de ring

Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik staat zaterdagavond 5 juni  tijdens UFC Vegas 28, tegenover de Braziliaan Augusto Sakai. De Surinaamse topvechter is er op gebrand om met de winst naar huis te gaan. Deze keer geen ruimte voor fouten, maar een nieuwe weg naar de UFC zwaargewicht titel.

Het laatste gevecht van Rozenstruik tegen de Fransman Cyril Gane was een saai gevecht zonder strijd en dat wil Bigi Boy zaterdagavond voorkomen. 

In het geval Rozenstruik de winst pakt op Sakai dan is een top 5-tegenstander het doel. 

Augusto Sakai, van Japanse afkomst, maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC. Hij won onder andere van Chase Sherman, Andrei Arlovski, Blagoy Ivanov en Marcin Tybura. In zijn meest recente gevecht in september 2020 liep Sakai zijn eerste verlies in de UFC op toen hij door Alistair Overeem werd verslagen.

Het gevecht is in Suriname vanaf 17.45 uur te volgen via kanaal SCCN-1. Voor de kijkers in Nederland wordt het nachtwerk. De hoofdwedstrijden zijn zondagochtend vanaf 01:00 uur gratis te zien via SBS 9 en KIJK.nl.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: