Wegen Latour al jarenlang in deplorabele staat

De meeste wegen in het ressort Latour verkeren al jaren in een deplorabele staat. Vlak voor de verkiezingen was men gestart om deze wegen te rehabiliteren, maar tot nog toe onbekende redenen zijn de werkzaamheden stopgezet. 

De rehabilitatie was onderdeel van een landelijk bestratings projekt van het ministerie van Openbare Werken, gestart in 2018. De rioleringen van deze straten zouden eerst aangepakt worden, daarna zou er gewerkt worden aan de fundering van de weg om vervolgens deze opnieuw te bestraten. 

Enkele bewoners geven aan, dat misschien vanwege geldgebrek, mogelijk deze projecten nog niet zijn afgerond. De niet afgeronde werkzaamheden op deze wegen zorgen voor veel ongerief. 

Vele van deze wegen zijn zijstraten van de Latourweg en komen dan uit op de Menkendamweg. Zouden deze wegen goed begaanbaar zijn dan zou het verkeer op de Latourweg vlotten, zeggen de zeer gebelgde buurtbewoners.

VP 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: