Lions Club Paramaribo Central doneert verse groente aan keukens St. Vincentius en ‘s Lands Hospitaal

Lions Club Paramaribo Central heeft zaterdagochtend 5 juni in samenwerking met lions vrienden, waaronder Terzol Vastgoed Ltd., een partij verse groente gedoneerd aan de keukens van zowel het St. Vincentius Ziekenhuis als aan het Lands Hospitaal. 

Vanwege de heersende situatie in de gezondheidszorg momenteel hebben de ziekenhuizen het erg moeilijk met hun bedrijfsvoering. Covid-19 legt een grote druk op het hele land, zo ook de ziekenhuizen die momenteel helemaal vol zijn met patiënten. De code voor ziekenhuizen is momenteel zwart. 

‘Als Lions is het onze plicht om onze medeburgers die in nood verkeren als gevolg van Covid-19 en andere redenen de helpende hand te bieden. Zo hebben wij het initiatief genomen om de zieke mens in de ziekenhuizen extra te ondersteunen gedurende deze periode’, aldus de organisatie.

De komende week zal ook consumptie rijst worden geschonken aan ziekenhuizen. ‘Om de ontwikkeling van het land te bevorderen dienen wij onder andere een gezonde bevolking te hebben. Daarom helpen wij graag mee als Lions om de ziekenhuizen en onze fellow citizens te ondersteunen in dit proces. Kindness in Service. We Serve.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: