Bloemenhulde in Groningen 148 jaar Hindostaanse Immigratie

Bloemen werden zaterdagochtend 5 juni gelegd bij het Lalla Rookh Monument te Groningen in het kader van 148 jaar Hindostaanse Immigratie. De bloemenhulde werd verricht door districtscommissaris Sherin Bansi-Durga samen met de bestuursleden van de Stichting Hindostaanse Immigratie.

Bansi feliciteerde de totale gemeenschap en in het bijzonder de Hindostanen met deze dag.

Ze zei dankbaar te zijn als nazaat van de hindostaanse immigranten, dankbaar voor de keuze toen gemaakt 148 jaar geleden. Dankbaar voor alle strijd die gevoerd is tegen uitbuiting en onderdrukking en offers die zijn gebracht voor een beter bestaan. 

‘Dat het aan ons ligt om Suriname verder te ontwikkelen, samen gaan wij het moeten doen. Het land maakt nu moeilijke tijden mee, maar het zal goed komen.’

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: