‘Bigi Boy’ slaat Sakai in vierde minuut KO

Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik heeft zaterdagavond 5 juni tijdens UFC Vegas 28, de Braziliaan Augusto Sakai, in de 4e minuut al knock out geslagen. De Surinaamse topvechter was op voorhand er op gebrand om met de winst naar huis te gaan. Deze keer was er geen ruimte voor fouten, maar een nieuwe weg naar de UFC zwaargewicht titel.

Duidelijk werd meteen, dat ‘Bigi Boy’ inderdaad woord hield en de Braziliaan al snel enkele rake klappen en trappen uitdeelde. Het was de 8e knock out voor Rozenstruik.

‘We hebben hard gewerkt en dit is wat we wilden. Er is een top vijf en ze weten nu dat ik eraan kom’, zei Rozenstruik meteen na afloop.

Augusto Sakai, van Japanse afkomst, maakte in 2018 zijn debuut bij de UFC. Hij won onder andere van Chase Sherman, Andrei Arlovski, Blagoy Ivanov en Marcin Tybura. In zijn meest recente gevecht in september 2020 liep Sakai zijn eerste verlies in de UFC op toen hij door Alistair Overeem werd verslagen.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: