Automobilist (60) overlijdt alsnog na op 12 mei te zijn aangereden door truck

De 60-jarige automobilist Arunkumar Munshi is dinsdag 1 juni alsnog in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo overleden aan de gevolgen van een aanrijding met een truck op de Tout lui Fautkanaalweg woensdagavond 12 mei, zo meldt het Korps Politie Suriname zaterdag 5 juni.

Hij was in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 mei in coma geraakt. 

Onderzoek naar de aanrijding wees uit, dat Munshi over de Tout lui Fautkanaalweg reed. Op een bepaald moment belandde hij door tot nog toe onbekende reden op de weghelft van zijn tegenligger met als gevolg en frontale aanrijding. De personenauto sloeg daarbij over de kop en kwam op zijn wielen tot stilstand.


De materiële schade aan beide voertuigen was aanzienlijk. Het lichaam van Munshi is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: