Wageningers barricaderen brug naar Nickerie

De bewoners van Wageningen, in het district Nickerie, zijn het zat dat het wateroverlastprobleem in hun woonplaats maar niet adequaat wordt opgelost. Ze hebben vrijdagochtend 4 juni de brug nabij hun dorp die leidt naar Nieuw Nickerie gebarricadeerd. Dit leidde tot filevorming aan beide zijdem van de brug.

De bewoners zijn niet alleen boos, maar ook ten einde raad. Al bijna twee maanden kampt hun dorp met wateroverlast. Hulp van de zijde van de autoriteiten om het overtollig water uit het dorp afgevoerd te krijgen is wel gekomen, doch lijkt toch niet afdoende te zijn.

Het water is enigszins gezakt, maar door de regen is het zich weer gaan ophopen in het dorp. Er heerst een onhygienische situatie in het dorp. De lockdown maatregel, die ook de winkels in het dorp beperkt open en gesloten houden, draagt ook bij aan de toenemende frustratie bij de Wageningers.

SS

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: