Prijs diesel en benzine van SOL per liter verhoogd ingaande 7 juniHet ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie heeft vrijdag 4 juni bekendgemaakt, dat ingaande maandag 7 juni een liter diesel, gedistribueerd door SOL Suriname, SRD 12,28 zal kosten.

Evenals bij alle voorgaande prijsaanpassingen stelt het ministerie ook nu weer, dat de brandstofprijs wordt verhoogd nu per 22 mei de Centrale Bank van Suriname tijdelijk een bandbreedte voor de verkoopkoers van de Amerikaanse dollar heeft vastgesteld van een minimum verkoopprijs van SRD 14,29 per US$ en een maximum verkoopprijs van SRD 21 voor een Amerikaanse dollar en daarnaast wordt ook de ‘fluctuerende trend van de wereldmarktprijs voor brandstof’ aangevoerd.

De prijs van een liter ongelode benzine zonder additieven, gedistribueerd door SOL Suriname, wordt SRD 13,06 en liter ongelood met additieven SRD 16,24.

PK 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: