Boodschappen mogen nu gedaan worden tussen 07.00-17.00 uur op maandag, woensdag en vrijdag

Burgers mogen nu tijdens de total lockdown-periode tot en met vrijdag 18 juni op maandag, woensdag en vrijdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur voor ‘hoognodige boodschappen’ de deur uit.  Voor medische spoedgevallen, Covid-19-vaccinatie en swabs, mag men altijd eruit waar en wanneer zulks dringend nodig is, zo is donderdag 4 juni door het Korps Politie Suriname bekebdgemaakt.

‘Bij het doen van hoognodige boodschappen zal conform het desbetreffend Presidentieel Besluit de handhaving worden uitgevoerd, met dien verstande dat maar 1 gezinslid zich op straat mag begeven; zij het als voetganger of bestuurder van een rij- of voertuig. De politie zal stringent controleren en als meerdere personen zich in een voertuig bevinden dan zal het hoofd van het gezin of de bestuurder beboet worden’, aldus het politiekorps.

De politie zal onder andere controleposten instellen nabij de bruggen die toegang verschaffen tot  het stadscentrum.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: