Uniek: Wedstrijd Natio-Bermuda live op Nederlandse televisie

De WK-kwalificatiewedstrijd van vrijdagavond 4 juni van het Surinaamse nationale voetbalelftal, Natio, tegen Bermuda in het Franklin Essed Stadion in Paramaribo, wordt niet alleen live uitgezonden op de lokale Surinaamse televisie, maar ook live op een van de Nederlandse tv-zenders.

Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een Natio-match rechtstreeks, live, op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden.

Ziggo Sport zendt de wedstrijd vanaf 23.50 uur, Nederlandse tijd, uit.  Volgens Ziggo Sport Voetbal gaat het om een historische WK-kwalificatiewedstrijd van Natio. De wedstrijd is vanaf 19.00 uur te zien op de Surinaamse zender ATV, inclusief voorbeschouwing.

Alleen poulewinnaars mogen door naar de volgende ronde. Suriname zal dan ook vrijdagavond als winnaar de grasmat moeten verlaten en vervolgens op 8 juni ook nog Canada moeten verslaan. De wedstrijd tegen Canada wordt gespeeld in de Amerikaanse stad Chicago. Suriname en Canada hebben beide zes punten uit twee wedstrijden. Het verschil zit hem in het doelsaldo: +9 Suriname en Canada +15.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: