Twee verdachten van mishandeling aangehouden te Nieuw Nickerie

De politie van het bureau Nieuw Nickerie heeft zondag 30 mei de 26-jarige M.A. en R.N. (17) ter zake mishandeling aangehouden, zo bericht het Korps Politie Suriname donderdag 3 juni.

Het tweetal was die dag naar de woning van ene T.R. gegaan, omdat M.A. vermoedde dat die man een geheime liefdesrelatie heeft met zijn vrouw. Zonder toestemming van de bewoner drongen de twee de woning binnen en brachten T.R. slagen toe op het lichaam.

Bij aankomst van de politie werden de twee verdachten in de kraag gevat en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na overleg met het Openbaar Ministerie werden de twee verdachten in verzekering gesteld. 

Vanwege de jeugdige leeftijd van R.N. is hij ingesloten in het Jeugddoorgangshuis Opa Doelie.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: