Bizar: Afspraak voor vaccinatie verandert in huwelijksaanzoek

Het huwelijk is in het leven van de mens een belangrijke en heel grote stap. Maar, daarvoor is een huwelijksaanzoek van belang. Een vrouw heeft haar vriend op een heel unieke manier ten huwelijk gevraagd.

Een afspraak voor vaccinatie tegen Covid-19 in een ziekenhuis veranderde in een huwelijksaanzoek. Hij wist, dat ze een afspraak had voor vaccinatie en was op dat moment aan het werk als verpleegkundige. Ze ging voor haar prikje, maar dan met een ring om haar arm geplakt, toen zij haar mouw oprolde en er al plakband op haar arm zat, dacht hij dat ze wilde aangeven waar het vaccin naartoe moest.

‘Het drong gewoon tot me door en ik had zoiets van ‘absoluut natuurlijk, ja.’ Het was een geweldig moment nadat ik het doorhad, zei de verpleegkundige naderhand in gesprek met buitenlandse media. Hij moest het vaccin toedienen aan zijn nieuwe verloofde. En binnen 10 minuten was zij gevaccineerd en verloofd gingen ze de deur uit.

Middels dit verhaal tracht Dagblad Suriname ook zulke bizarre gebeurtenissen naar buiten te brengen.

Khoesiaal P.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: