Politiebericht over in auto aangetroffen lijk van een man

Het lichaam van een in verregaande staat van ontbinding verkerende man, dat op zaterdag 29 mei in een voertuig in de Kanangalaan werd aangetroffen, is geïdentificeerd. Het gaat om de 36-jarige Ronald Simson, zo meldt het Korps Politie Suriname maandagmiddag 31 mei.

De politie van het bureau Geyersvlijt en rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten, gingen na een verkregen melding van het Command Center naar de Kanangalaan voor onderzoek. Ter hoogte van de Paramaribo Zoo troffen zij een auto aan met daarin het lijk van Simson, dat in verregaande staat van ontbinding verkeerde. Het lichaam vertoonde aan de linkerzijde van het hoofd een schotverwonding. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de man vast. 

Het vermoeden bestaat, dat Simson door een misdrijf om het leven moet zijn gebracht.

Na gepleegde afstemming met het Openbaar Ministerie werd het lichaam van Simson ter obductie en het voertuig waarin hij zat door de politie in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten die belast is met het onderzoek in deze zaak, heeft in de late avond van 29 mei een echtpaar aangehouden en in verzekering gesteld.

Nadere berichtgeving volgt.

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: