Hoop sopropo kost nu tussen SRD 60 en SRD 75

“Vandaag de dag blijkt een hoop sopropo SRD 70 te kosten en een hoop boulanger SRD 25, maar hoe moet ik dan de rest van mijn groentesoorten kopen”, vraagt een burger zich af. Het is niet alleen die burger opgevallen, maar ook enkele andere burgers geven in gesprek met Dagblad Suriname aan, dat groentesoorten duur zijn geworden. 

Bladgroente soorten zijn al tussen de SRD 7,50 en SRD 15 te vinden en de andere groentesoorten, waaronder sopropo, is te vinden voor tussen SRD 60 en SRD 75, boulanger tussen de SRD 20 en SRD 35 en tomaten tussen SRD 10 en SRD 20. “Ik stond met een mond vol tanden toen ik de groenteman vroeg naar de prijs van de sopropo en boulanger. Ik vroeg het zelfs drie keer om zeker te zijn”, zegt een burger.

“Vorige week nog kocht ik een hoop sopropo voor SRD 25 en vandaag krijg ik te horen dat ik zoveel moet neertellen, dat is niet te geloven. Er kan nog geen concrete antwoord gegeven worden op de vraag wat de reden is dat de groentesoorten zo duur zijn geworden. Enkele groenten verkopers geven alleen aan, dat zij uiteindelijk veel schade hebben geleden door het weer. “Het lijkt me een hele boevenstreek. Men maakt gewoon misbruik van de gelegenheid”, zegt een andere burger. “Dit moet goed onderzocht worden. De situatie is al moeilijk in het land, dan kunnen we dit toch niet met elkaar doen als mensen?”

TM 

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: