Grote drukte bij SuriChange Bank op 1e total lockdown-dag

De ruim twee wekende durende total lockdown is maandag 31 mei begonnen. Drukte op de wegen en bij supermarkten werd verwacht. Maar, de drukte maandagochtend bij SuriChange Bank aan de dr. Sophie Redmondstraat was toch een verrassing.

Vanuit een voorbijrijdende auto werden beelden geschoten van de drukte voor de bank en meteen gedeeld op social media.

Conform de zondagavond aangekondigde aangekondigde aangepaste Covid-19-maatregelen mogen banken geopend zijn op dezelfde dagen als supermarkten, bakkerijen, slagerijen en bouwmaterialenzaken:

 1. Banken, verzekeringsmaatschappijen, geldwisselkantoren geldtransactiekantoren en goudopkoop bedrijven, onder de volgende aanvullende voorwaarden: 
  1. Deze ondernemingen mogen uitsluitend zijn geopend op maandag, woensdag en vrijdag, van 08.00 uur tot 14.00 uur;
  2. De dienstverlening is beperkt tot noodzakelijke diensten die niet via elektronische weg geleverd kunnen worden; 
  3. Uitsluitend personen die de leeftijd van 18 jaar hebben bereikt, mogen de zaak betreden; 
  4. Slechts één persoon per gezin, mag worden toegelaten tot de zaak; 
  5. Er mogen maximaal tien personen simultaan in de zaak aanwezig zijn (met uitzondering van winkelpersoneel); vi. De overige Covid-19 preventieprotocollen blijven van kracht; 
  6. De onderneming is medeverantwoordelijk voor het handhaven van de Covid-19 preventieprotocollen en deze aanvullende voorwaarden. Er zal van overheidswege een strenge handhaving plaatsvinden; indien er overtredingen worden geconstateerd, zal de bedrijfsvergunning worden ingetrokken en zal de onderneming worden gesloten.

PK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: